The ConneXion

powered by

Claudia Vroegop

'It's all about the ConneXion'

Ik sta jou als CEO bij om een extreem goede leider te worden

Niet volgens het standaardboekje en vaste regels, maar volgens de essentie van leiderschap; Stel jouw mensen centraal, verbind ze aan jullie gezamenlijke ambitie en ga samen voor duurzaam succesvol resultaat.

Het fundament van elke organisatie!

Waarom ik hiervoor kies?

In mijn 25 jaar als manager heb ik met duizenden mensen mogen werken. Bij diverse corporates in verschillende branches. En wat heb ik veel geleerd van al die mensen met hun eigen-wijze unieke wensen. Maar ook van mijn eigen fouten, blunders en heel veel verkeerde aannames. 

Denken dat ik het wel wist, maar wat zat ik er vaak naast. 

Ik heb mensen lange tijd als een eenheidsworst behandeld. Niks geen diversiteit. Iedereen moest voldoen aan dezelfde gestelde targets, kpi’s en deadlines. Standaardisatie, uniformiteit, één meetlat waar iedereen tegenaan werd gehouden. Meer keus was er niet. Waarom het niet gehaald werd daar vroeg ik niet naar. Nee, ik voerde de druk op met de vraag wanneer ze het wel gingen halen. Dat ze nog één kans kregen en misschien nog één, maar daarna….sorry dan hield het op. Met deze instelling had ik ook veel gedoe met mijn mensen. Maar niemand die mij corrigeerde. Zo werd er nu eenmaal met elkaar omgegaan. Ik vond het dus heel normaal. Het 'gedoe' hoorde er gewoon bij. 

Resultaat; 
kort winstbejag met hoog verloop en dito verzuim. 

Heel kortzichtig en uiteindelijk was ik er helemaal klaar mee. 

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Een nieuwe omgeving. 

Ik ging werken bij een moderne vooruitstrevende organisatie waar er meer oog was voor de mens. Waar de dialoog werd gevoerd. Waar er werd doorgevraagd. Doodeng vond ik dat in het begin, maar er ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik was gewend om met mensen te praten puur vanuit hun rol of functie. Dat ze veel meer in hun mars hadden, was voor mij jaren onzichtbaar gebleven. 

Er was zoveel meer talent. Hoe blind had ik kunnen zijn?

Voor mij ging het roer radicaal om. Ik ging me steeds meer verdiepen in de kracht van de relatie. Niet meer dat oppervlakkige gedoe, maar weten wat iemand drijft, wat zijn ambities zijn. Waarom ze doen wat ze doen. Ik liet ook steeds meer van mezelf zien. Daardoor kreeg ik zoveel meer feedback en input. Ik kreeg nieuwe inzichten en zag steeds meer mogelijkheden en nieuwe kansen.

De ‘mindere goden’ en de ‘grijze muizen’ bleken zoveel meer in hun mars te hebben. Het verdomhoekje werd ingeruild voor een plek in de spotlights.
Waar ze schitterden in hun volle glorie. 

Al het verbeterpotentieel werd ingezet, krachten werden gebundeld. Het werd een prachtig samenspel waarbij het onmogelijke mogelijk werd gemaakt. En SAMEN boekten we duurzaam succesvol resultaat voor de organisatie en onze klanten.

Daarom weet ik dat jouw rol als leider essentieel en cruciaal  is om dit duurzaam resultaat te behalen. 

SAMEN met jouw mensen. De motor van jouw organisatie.

Daarom maak ik me HART voor extreem goed leiderschap.
Daarom sta ik jou als CEO bij om een extreem goede leider te worden. 

Precies wat BV NL nu meer dan ooit nodig heeft.

Dus wil jij alle waarde en potentie uit jouw organisatie halen? 
Gun jij jezelf en jouw organisatie deze prachtige kans? 

Wacht dan niet langer en kom in actie.
Jij zult versteld staan van het mooie duurzame eindresultaat.

Ik kijk alvast uit naar onze kennismaking!

Wat mensen over mij zeggen die jarenlang met mij hebben samengewerkt

Ben Katgerman (Manager Particulieren);

"Claudia stelt de klant altijd voorop en realiseert met haar team hoge kwaliteitseisen. Zij is een stevige persoonlijkheid met veel talenten. Ze gaat uitdagingen niet uit de weg en zet conform afspraak resultaten neer. Zij voert het eerlijke gesprek en weet mensen in beweging te krijgen. Door haar coachingsvaardigheden heeft zij haar team op aantoonbaar hoger niveau gebracht. Ik kijk zeer plezierig terug op de fijne samenwerking met Claudia in deze periode! "


Jolanda van de Elshout (Keten- & Procesmanager);

"Claudia is een inspirerende, krachtige en verbindende manager. Ze is open en eerlijk en gaat voor het beste resultaat voor zowel de klant als de stakeholders.
Door haar enthousiasme krijg je als team een enorme drive om je talent en kwaliteiten aan te spreken en je verder te ontwikkelen tot een high performance team. 
Met veel plezier heb ik met haar samengewerkt waarbij ze zowel mij als het team tot een hoger niveau heeft gebracht."

Kristel Langenberg (Opleidingsadviseur);

"Ik heb met Claudia samengewerkt bij Interpolis toen ze mijn manager was van een team specialisten. In die periode heeft ze zich ingezet om het maximale uit haar team te halen en om de lijn optimaal te ondersteunen. Daarin is ze erg succesvol geweest. Voor mij persoonlijk is ze heel belangrijk geweest. Met haar steun, motivatie en ruimte heeft ze me geholpen in mijn ontwikkeling wat me naar een hoger niveau heeft gebracht.
Claudia is ook enorm gedreven en straalt uit dat ze liefde heeft voor de klant: bij alles wat ze doet denkt ze vanuit de klant en houdt het hoger gelegen doel voor ogen.
Waarden als respect en positiviteit heeft ze hoog in het vaandel staan en dat draagt ze ook uit. Een lastig gesprek gaat ze niet uit de weg. Op Claudia kan je gewoon bouwen en wil haar bedanken voor de superfijne samenwerking!"

 Quirina van Iersel (Customer Experience Manager);

 Een expertise van Claudia is mensen met elkaar verbinden en een optimale samenwerking creëren. Binnen een team maar ook tussen teams. Daarnaast zorgt ze voor veiligheid en vertrouwen en laat ze mensen voelen dat ze ertoe doen. Claudia voert de juiste gesprekken met haar mensen. En ontdekt hierdoor de kwaliteiten en talenten die iemand heeft. Ze stimuleert daarna haar mensen om deze talenten te laten zien. Claudia staat achter haar mensen en is zichtbaar enthousiast als ze haar mensen ziet stralen. Ze helpt haar mensen maar vraagt ook om eigen verantwoordelijkheid. Dit bevordert een goede samenwerking en zo brengt ze haar mensen naar een hoger niveau. Claudia zet dit vervolgens allemaal in om verschil te blijven maken bij haar klanten. Ik vind Claudia een krachtige, betrokken en oprechte manager en heb met veel plezier met haar samengewerkt. 

Mijn persoonlijke groei en ontwikkeling

Naast 25 jaar managementervaring is het ondernemerschap van huis uit met de paplepel ingegoten. Zo ook het belang van continu blijven groeien en ontwikkelen. Dit doe ik door het volgen van diverse studies, het bezoeken van events en seminars op het gebied van innovatie, (verander)management, leiderschap, coaching, social business, customer centricity, organisatieontwikkeling en ondernemerschap.  
Ook heb ik zeer ervaren business coaches aan mijn zijde, ben ik lid van diverse businessclubs  en ben mede-organisator van een exclusieve MasterMind groep van ambitieuze succesvolle high end ondernemers met een krachtig doel; blijven werken aan je bedrijf  en je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Zo blijf ik scherp en continu op de hoogte over hoe ik  jou als leider echt kan helpen om samen met jouw mensen duurzaam succesvol resultaat te blijven behalen!