The ConneXion

powered by

Claudia Vroegop

Ik ben jouw business en leiderschapscoach om SAMEN duurzaam verschil en impact te maken. ConneXion is de sleutel tot succes

'It's all about the ConneXion'

Ik ben er om jou en je directieteam te begeleiden naar het leiderschap waar BV NL met smart op wacht.

En dan niet volgens het standaardboekje en vaste regels, maar volgens de essentie van leiderschap

Stel jouw mensen centraal, verbind ze aan jullie gezamenlijke ambitie én ga samen voor 
duurzaam succesvol resultaat.

Het fundament van elke organisatie!

Waarom ik hiervoor kies?

In mijn 25 jaar als manager heb ik met duizenden mensen gewerkt bij diverse corporates in verschillende branches. En wat heb ik veel geleerd van al die mensen met hun eigen-wijze unieke wensen. Maar ook van mijn eigen fouten, blunders, ego en heel veel verkeerde aannames. 

Denken dat ik het wel wist, maar wat zat ik er vaak naast. 

Ik heb mensen lange tijd als een eenheidsworst behandeld. Niks geen diversiteit. Iedereen moest voldoen aan dezelfde gestelde targets, kpi’s en deadlines. Standaardisatie, uniformiteit, één meetlat waar iedereen tegenaan werd gehouden. Meer keus was er niet. Waarom het niet gehaald werd daar vroeg ik niet naar. Nee, ik voerde de druk op met de vraag wanneer ze het wel gingen halen. Dat ze nog één kans kregen en misschien nog één, maar met deze instelling had ik ook veel gedoe met mijn mensen. Maar niemand die mij corrigeerde. Zo werd er nu eenmaal met elkaar omgegaan. Ik vond het dus heel normaal. Het 'gedoe' hoorde er gewoon bij. 

Resultaat; kort winstbejag met hoog verloop en dito verzuim

Heel kortzichtig en uiteindelijk was ik er helemaal klaar mee. 

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Een nieuwe omgeving. 

Ik ging werken bij een moderne vooruitstrevende organisatie waar er oog was voor de mens. Waar de dialoog werd gevoerd. Waar er werd doorgevraagd. Doodeng vond ik dat in het begin, maar er ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik was gewend om met mensen te praten puur vanuit hun rol of functie. Dat ze veel meer in hun mars hadden, was voor mij jaren onzichtbaar gebleven. 

Er was zoveel meer talent. Hoe blind had ik kunnen zijn?

Voor mij ging het roer radicaal om. Ik ging me steeds meer verdiepen in de kracht van de relatie. Niet meer dat oppervlakkige gedoe. Maar weten wat hen drijft. Wat hun ambities zijn. Waarom ze doen wat ze doen. Ik liet ook steeds meer van mezelf zien. Daardoor kreeg ik zoveel meer feedback en input. Ik kreeg nieuwe inzichten en zag steeds meer mogelijkheden en nieuwe kansen.

De ‘mindere goden’ en de ‘grijze muizen’ bleken zoveel meer talent te hebben. Het verdomhoekje werd ingeruild voor een plek in de spotlights.

Al het verbeterpotentieel werd ingezet, krachten werden gebundeld. Het werd een prachtig samenspel waarbij het onmogelijke mogelijk werd gemaakt. En SAMEN behaalden we duurzaam succesvol resultaat voor de organisatie en onze klanten.

Daarom weet ik dat jouw rol als leider cruciaal is om dit duurzaam resultaat te behalen. SAMEN met jouw mensen. 
De MOTOR van jouw organisatie.

Daarom maak ik me HART voor leiders die duurzaam verschil & impact willen 
maken. Precies wat BV NL nu meer dan ooit nodig heeft.

Dus wil jij alle waarde en potentie uit  jouw organisatie halen?

Gun jij jezelf en jouw organisatie deze prachtige kans? 

Wacht dan niet langer en kom in actie. Jij zult versteld staan van het mooie duurzame eindresultaat.

Ik kijk alvast uit naar onze kennismaking!

Wat klanten over mij zeggen

Ik heb maar van één ding spijt en dat is dat wij Claudia niet veel eerder zijn tegengekomen. Zij zegt wat gezegd moet worden en doorbreekt wat doorbroken moet worden. Dit leiderschapstraject is voor de gehele board op vele fronten
life changing geweest. En alle stakeholders plukken daar nu de vruchten van!
DGA familiebedrijf  MKB+

Wat klanten over mij zeggen

 Je bent to the point. Niets onduidelijks aan. Je zet me aan het denken, maar niet aan het spartelen. Je geeft mooie inzichten die ook gewoon heel concreet zijn.
En niet onbelangrijk, je hebt een fantastisch gevoel voor humor.
CEO MKB+


Wat klanten over mij zeggen

Vanuit haar scherpe observatie en oprechte interesse om bij te dragen aan het waarmaken van onze ambitie maakt zij echt verschil en impact. Zij durft te confronteren zonder de verbinding te verbreken. Zij maakt ons continu bewust wat de meerwaarde is van onze leiderschapsrol vanuit de directie naar de rest van onze organisatie toe. Dankzij Claudia hebben we een stevig fundament geslagen waarop we samen met onze mensen duurzaam verder kunnen bouwen.
CEO MKB+

Wat mensen over mij zeggen die jarenlang met mij hebben samengewerkt

Ben (Manager Particulieren);

"Claudia stelt de klant altijd voorop en realiseert met haar team hoge kwaliteitseisen. Zij is een stevige persoonlijkheid met veel talenten. Ze gaat uitdagingen niet uit de weg en zet conform afspraak resultaten neer. Zij voert het eerlijke gesprek en weet mensen in beweging te krijgen. Door haar coachingsvaardigheden heeft zij haar team op aantoonbaar hoger niveau gebracht. Ik kijk zeer plezierig terug op de fijne samenwerking met Claudia in deze periode! "


Jolanda (Keten- & Procesmanager);

"Claudia is een inspirerende, krachtige en verbindende manager. Ze is open en eerlijk en gaat voor het beste resultaat voor zowel de klant als de stakeholders. Door haar enthousiasme krijg je als team een enorme drive om je talent en kwaliteiten aan te spreken en je verder te ontwikkelen tot een high performance team. Met veel plezier heb ik met haar samengewerkt waarbij ze zowel mij als het team tot een hoger niveau heeft gebracht."

Kristel (Opleidingsadviseur);

"Ik heb met Claudia samengewerkt bij Interpolis toen ze mijn manager was van een expertiseteam. In die periode heeft ze zich ingezet om het maximale uit haar team te halen en om de business optimaal te ondersteunen. Daarin is ze erg succesvol geweest. Voor mij persoonlijk is ze heel belangrijk geweest. Met haar steun, motivatie en ruimte heeft ze me geholpen in mijn ontwikkeling wat me naar een hoger niveau heeft gebracht. Claudia is ook enorm gedreven en straalt uit dat ze liefde heeft voor de klant: bij alles wat ze doet denkt ze vanuit de klant en houdt het hoger gelegen doel voor ogen. Waarden als respect en positiviteit heeft ze hoog in het vaandel staan en dat draagt ze ook uit. Een lastig gesprek gaat ze niet uit de weg. Op Claudia kan je gewoon bouwen en wil haar bedanken voor de superfijne samenwerking!"

 Quirina (Customer Experience Manager);

 Een expertise van Claudia is mensen met elkaar verbinden en een optimale samenwerking creëren. Binnen een team maar ook tussen teams. Daarnaast zorgt ze voor veiligheid en vertrouwen en laat ze mensen voelen dat ze ertoe doen. Claudia voert de juiste gesprekken met haar mensen. En ontdekt hierdoor de kwaliteiten en talenten die iemand heeft. Ze stimuleert daarna haar mensen om deze talenten te laten zien. Claudia staat achter haar mensen en is zichtbaar enthousiast als ze haar mensen ziet stralen. Ze helpt haar mensen maar vraagt ook om eigen verantwoordelijkheid. Dit bevordert een goede samenwerking en zo brengt ze haar mensen naar een hoger niveau. Claudia zet dit vervolgens allemaal in om verschil te blijven maken bij haar klanten. Ik vind Claudia een krachtige, betrokken en oprechte manager en heb met veel plezier met haar samengewerkt. 

Mijn persoonlijke groei & ontwikkeling

Naast 25 jaar managementervaring is het ondernemerschap van huis uit met de paplepel ingegoten. Zo ook het belang van continu blijven groeien en ontwikkelen, Daarom heb ik zeer ervaren business coaches aan mijn zijde, ben ik lid van diverse businessclubs  en mede-organisator van een exclusieve MasterMind groep van ambitieuze succesvolle high end ondernemers met een krachtig doel; blijven werken aan je bedrijf  en je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Zo blijf ik scherp en continu op de hoogte over hoe ik  jou als leider het beste kan bijstaan om samen met jouw mensen duurzaam succesvol resultaat te blijven behalen!