Duurzaam Succesvol Resultaat

GERICHT OP 4 PIJLERS

AMBITIE  LEIDERSCHAP  COMMUNICATIE  SAMENWERKEN

IN 3 CONCRETE STAPPEN

👇

Een uniek HIGH END leiderschapstraject voor 
ambitieuze succesvolle CEO's & TOPONDERNEMERS
die écht duurzaam verschil & impact willen maken

MKB+ & Familiebedrijven

observeer analyseer kom tot de kern. Onderzoek sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen. wat moet veranderen

Stap 1

🔎Alles kraakhelder in beeld 

In de eerste fase ga ik samen met jou op onderzoek uit, zodat het voor jou kraakhelder wordt wat de daadwerkelijke kern is, waar de meerwaarde en verbeterpotentieel zit en aan welke knoppen je per pijler kan draaien om samen met jouw mensen duurzaam succes, verschil en impact te gaan behalen.

Onderzoek sterktes,Krijg kraakhelder beeld van je doel. Kies de juiste weg. Samen maken we het verschil.

Stap 2

🤝 Aan de slag

In de tweede fase weet jij precies hoe je SAMEN positief verschil en impact kan maken. En ik sta jou bij. 1 op 1. In jouw eigen omgeving. 
Dat doe ik niet door ellenlange theorie, standaard trainingen of vaste methodes op je af te vuren, maar op mijn unieke, persoonlijke wijze die naadloos aansluit op jou en jouw organisatie only!

We gaan deze verandering samen aan, in vertrouwen en met de kracht uit onze eigen middelen. De basis voor duurzaam succes

Stap 3

🧿The ConneXion in het DNA

 In de laatste fase wordt alles geborgd en verankerd, zodat jullie vanuit eigen kracht en betrokkenheid elke verandering aankunnen. Iedereen werkt SAMEN om continu duurzaam succes, verschil en impact te blijven maken.

The ConneXion zit in jullie DNA!

De verdieping op de 4 pijlers

Ambitie

Hoe scherp zijn jouw missie, visie, strategie en kernwaarden uitgewerkt? Hoe concreet zijn deze vertaald naar de praktijk? Hoe creëer je dan draagvlak, commitment en beweging? En hoe helder is het voor iedereen wat zijn/haar aandeel is aan het groter geheel? 

Leiderschap

Hoe creëer jij die zinvolle en veilige werkomgeving waar iedereen er toe doet? Waar talent, potentie, creativiteit en innovatiekracht op alle fronten kan zegevieren? En hoe bewust ben jij je van jouw rol en invloed die je hebt om dit SAMEN met jouw mensen waar te maken?

Communicatie

Hoe goed luisteren we naar elkaar? Hoe praten we met elkaar? Hoe leren we van elkaar?
Hoe confronteren we zonder de verbinding met elkaar te verbreken? Hoe zorgen we dat het echte gesprek wordt gevoerd? Hoe maken we puur en oprecht 'the ConneXion'? 

Samenwerken

Hoe veilig en vrij voelt iedereen zich om zich te laten zien en horen? Hoe kunnen we alle krachten bundelen? Hoe kunnen we efficiënt en effectief samenwerken? Hoe kunnen we individueel en samen het verschil maken? Hoe kan 'the speed of trust' met veel plezier haar werk doen?

Voor dit intensieve maatwerktraject werk ik exclusief met een paar moedige ambitieuze succesvolle dga's, ceo's en topondernemers per jaar.

Moedig omdat ze oprecht willen investeren in hun eigen groei en ontwikkeling, zodat hun organisatie duurzaam & succesvol met hen mee blijft groeien. Succesvol omdat ze beseffen dat dit niet over één nacht ijs gaat, maar weten dat wat ze ervoor terugkrijgen van onschatbare waarde is. 

Waarom met mij?

Ik heb 25 jaar als manager bij diverse corporates heel veel vlieguren gemaakt. Ik heb met duizenden mensen in verschillende branches gewerkt. Ik weet hoe het in de praktijk werkt. Hoe weerbarstig het kan zijn. Hoe weerstand en gedoe voelt. Terwijl jij zo graag vooruit wil.

Door al mijn fouten, blunders en ego, wat mij vaak in de weg heeft gestaan, heb ik geleerd wat wel en niet werkt. Daarom weet ik waar jouw verbeterpotentieel, winst en meerwaarde zit. En hoe jij samen met jouw mensen duurzaam verschil & impact kan blijven maken voor jouw klanten en jouw organisatie.

Samen met jou leg ik het fundament voor duurzaam succesvol resultaat. 

Een win-win-win voor iedereen!

Jouw investering

Jouw investering in tijd en geld hangt af van hoe jouw maatwerktraject er uiteindelijk uit ziet. We werken in ieder geval een jaar samen want voor duurzame veranderingen bestaan simpelweg geen snelle oplossingen.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Kies voor jezelf kies voor je organisatie.Werk samen met mij aan jouw ambitieuze doelen